لیست اختراعات سيد مصطفي موسوي
سوسك شاخك بلند رزاسه كه به نام سوسك سرشاخه خوار نيز ناميده مي شود يكي از آفات مهم درختان ميوه سردسيري است. اين آفت علاوه بر درختان ميوه به درختان بيد ، بلوط ، نارون ، چنار ، گيلاس وحشي ، گلابي جنگلي ، بادام و درختچه هاي به ژاپني و نسترن نيز حمله مي كند.آفت نامبرده در تمام كشور با درجه اهميت اقتصادي زياد انتشار دارد.اين آفت در نواحي دشت با رطوبت كم خسارت قابل توجه دارد. اين حشره سوسكي است از خانواده Osphranteria coerulescens سوسك شاخك بلند رزاسه با نام علمي و راسته سخت بالپوشان(Cerambycidae) كه يكي از خطرناك ترين حشرات چوبخوار در كشور ما مي باشد. اين حشرات بر طبق تحقيقات به رنگ سفيد جذب مي شوند براي به دام انداختن آن ها و از بين رفتن آنها بايد هر باغدار يك درخت مصنوعي به رنگ سفيد ايجاد نمايد چون اين حشرات به رنگ سفيد جذب مي شوند . حال ميتوان از روش زير استفاده كرد . در اين روش درخت آهني به رنگ سفيد و پر از چسب مي گردد سپس پس از نشستن بر روي درخت اين حشرات از خود ماده اي را ترشح ميكنند كه ماندد يك هاردنر براي چسب عمل مي كندو حشره در چسب به دام مي افتد، نميتوانند از روي درخت جدا شوند سپس با توجه به سنسور هايي كه بر روي درخت قرار داده شده الارمي خاص براي توجه سوسك ها فرستاده مي شود در اين هنگام تعداد سوسك بيشتري بر روي درخت مي نشيند و پس از اينكه تعداد زيادي از اين حشره بر روي درخت قرار گرفت سنسور مادون قرمز بر اساس تاييد تعداد حشرات به صورت خودكار به درخت برق اعمال مي شود كه باعث از بين رفتن حشرات و برق گرفتگي آنها مي گردد
آلياژ سازي سطحي حالت جامد فلزات با كمك فرآوري همزن اصطكاكي ابداع شده است تا محدوديت هاي روش آلياژسازي حالت مذاب برطرف گردد. اين روش جديد مبتني بر جايگذاري سيم هايي از جنس عنصر آلياژي مطلوب آلياژسازي در شيارهاي ايجاد شده در سطح و سپس فرآوري همزن اصطكاكي ناحيه مربوطه مي باشد تا ساختاري همزده، همگن و ريز به دست آيد. براي ارزيابي اين ايده، از آلياژسازي فلز منيزيم به كمك عنصر آلياژي معمول آن يعني آلومينيوم استفاده گرديد. نتايج بررسي هاي ريزساختاري و خواص مكانيكي نشان داد اين روش جديد قابليت ايجاد ساختاري همگن و ريز با توزيع مناسب رسوبات ناشي از انحلال عنصر آلياژي را دارا مي باشد و سختي ناحيه آلياژ شده را به مقدار قابل توجهي افزايش مي دهد.
در جوامع امروزي با پيشرفت صنعت وتغيير اكو سيستم زمين موجب افزايش آلاينده هاي صنعتي و ريز گرد ها شده است. امروزه ارتباط بين افزايش غلظت آلاينده هاي صنعتي و ريز گردها و افزايش تعداد مراجعه به درمانگاهها و بيمارستانها، ضرورت استفاده از دستگاه هاي تصفيه هوا اثبات شده است. اين دستگاه با استفاده از پاشش نانو سيال و اشعه ماورابنفش بدون نياز به فيلترينگ موجب تصفيه هوا با قابليت اطمينان كاري بالاي 90 درصد گرديده است. با روشن شدن موتور الكتريكي مكنده، هواي وارد كانال U شكل مي شود. سپس سيال از طريق پمپ ولوله انتقال سيال به افشانك رسيده وبا گذر سيال از داخل افشانك، سيال به صورت پاشش فواره اي و با ريزش ابشاري كل سطح مقطع كانال U شكل را فرا ميگيرد هوا از روي ابشار سيال گذر كرده و تحت فشار منفي از دريچه خروجي به بيرون هدايت مي شود. وقطرات سيال همراه با الاينده ها وريزگردها از طريق سوراخ هاي مشبك انتهاي كانال به مخزن سيال هدايت مي گردد كه سيال موجود در مخزن توسط لامپ UV-C ضد عفوني وفعال مي گردد تا در جريان گردشي ، سيالي تميز و بدون ميكرو اورگانيسم در هر گردش با هوا مخلوط گردد
تركيدگي ذوب شدگي مشكلي جدي در جوشكاري آلياژهاي مختلف بويژه سوپر آلياژهاي پايه نيكلي رسوب سخت مي باشد. روشهاي مختلف ارائه شده براي كنترل اين نوع تركيدگي از موفقيت چنداني برخوردار نمي باشند. در اين نوشتار روش جديدي براي حذف كامل اين تركيدگي در سوپر آلياژ پركاربرد IN738ارايه شده است. اين روش جديد شامل بهبود ميكرو ساختاري سطح به كمك فرايند همزن اصطكاكي و پس از آن استفاده از روش جوشكاري ليزري در حالت رسانشي مي باشد. طبق بررسيهاي انجام گرفته تركيدگي ذوب شدگي به كمك اين روش به صورت كامل حذف مي گردد.
توليد قطعات داراي مقاومت به سايش مناسب موضوع پژوهشهاي بيشماري بوده است. كامپوزيتهاي پايه فلزي يكي از اين دسته موادند كه خواص تريبولوژيكي مطلوبي ايجاد ميكنند. در توليد اين نوع كامپوزيتها، از ذرات تقويتكنندۀ غيرفلزي متنوعي استفاده ميشود؛ ذراتي كه بعضي با هدف افزايش سختي و بعضي ديگر با هدف روانكاري در حالت جامد به ساختار اضافه ميشوند. كاهش چقرمگي ساختار يكي از محدوديتهاي كامپوزيتهاي فلزي تقويتشده با ذرات سراميكي است. بنابراين ايجاد اين نوع كامپوزيت صرفاً در سطح قطعه كه در تماس با عامل ساينده است خواص قطعه را بهبود ميبخشد. فرايند همزن اصطكاكي يكي از روشهاي حالت جامد براي ساخت كامپوزيتهاي سطحي است كه به علت دماي كاري پايين مورد توجه قرار گرفته است. توليد كامپوزيت هيبريدي حاوي سيليكا و گرافيت بر سطح آلياژ منيزيم توسط روش همزن اصطكاكي در اين پژوهش پيگيري شد. اجزاي تقويتكنندۀ انتخابي شرايط را براي رسيدن به مقاومت به سايش مناسب فراهم كردند.
داروي طبيعي جهت كمك به حفظ تعادل فلور ميكروبي دستگاه گوارش و كاهش وزن ارائه شده است. با توجه به اينكه فيتوزوم به عنوان جديدترين تكنولوژي جهت افزايش اثر بخشي عصاره هاي گياهي، داراي فراهمي زيستي و عملكرد بهتر نسبت به فيتومولكول ها يا عصاره هاي گياهي معمولي بوده و فيتوزوم ها با اتصال عصاره هاي گياهي استاندارد به فسفوليپيدها، سبب بهبود جذب و فراهمي زيستي آن ها مي شوند، محصول مذكور با فرمول منحصر به فرد از تركيب عصاره چاي سبز فيتوزوم و پروبايوتيك بيفيدوباكتريوم بروه ارائه شده است كه اين امر موجب اثر هم افزايي عملكرد بركاهش وزن و چربي بدن، افزايش متابوليسم و حفظ تعادل فلور ميكروبي دستگاه گوارش در ميزبان مي شود. طرح حاضر به دليل دارا بودن اثر سينرژي پروبايوتيك بيفيدوباكتريوم بروه و آنتي اكسيداني عصاره چاي سبز فيتوزوم بر عملكرد غدد درون ريز و متابوليك بدن تأثير مي گذارد و منجر به افزايش مصرف انرژي براي كاهش وزن بدن و بهبود چاقي مي گردد لذا مي تواند در جهت برطرف نمودن برخي مشكلات مربوطه گام موثري برداشته و مورد رضايت مصرف كنندگان قرار گيرد.
موارد یافت شده: 7